top of page
Banners (3).png

Welkom mooie vrouw,

Op de meest warme, zachte en liefdevolle plek, waar onze baarmoeders samen komen. Onze wateren vrijelijk stromen van blijdschap en overvloed. Waarin er een veilige bedding is om ons te laten dragen, waarin we onze diepste Zelf mogen ontmoeten en vieren. Samen met andere vrouwen in de verbinding van sisterhood. Waar het water ons uitnodigt om dieper te zakken in je bekken, te vertragen, te verzachten en even stil te staan. Een plek waar je niks hoeft en alles mag. Waarin je gevoed zal worden met alle luxe faciliteiten van deze retreat locatie, de overheerlijke met liefde bereide maaltijden, individuele- en groepsprogramma waarbij je in het moment mag voelen of het voor jou het moment is. Waar je je helemaal mag onder laten dompelen in alles wat er voor jou beschikbaar is. Waar je mag loslaten wat niet meer dienend is en je de ware oerkracht van jouw baarmoeder mag gaan toelaten. Om met haar te dansen, te delen, te genieten. Je hoeft je niet meer in te houden, je hoeft het niet meer alleen te doen, je mag volledig in de overgave en je laten dragen door je mede sisters.

Wij ontvangen je graag in ons hartgedragen retreat-space, Dit weekend staat in het teken van Celebration, zoals de december-maand al aangeeft. Alleen nu hoef je even niks aan anderen cadeau te geven en ben jij het cadeau aan jezelf! 

Liefs

Rosanne & Marianne

WombRetreat_joycehuisfotografie-0100231002.jpg

Voor vrouwen die:

❀  Dieper in ontspanning willen zakken

❀  Beter leren ontvangen

❀  Heerlijk willen genieten

❀  Het Vrouw-Zijn willen vieren met andere vrouwen en dieper contact willen maken met de wijsheid van hun baarmoeder

❀  Het niet meer alleen willen doen en zich in gelijkwaardigheid willen laten dragen in een bedding van mede sisters

❀  Zich willen bevrijden van angsten, pijn en stagnaties, die de baarmoeder nog blokkeren om vol te genieten, te creëren en vrij te stromen

❀  Hun dromen en verlangens tot leven willen brengen in vrije Zelfexpressie

❀  In hun zachte wijze vrouwelijke creatie kracht willen komen

IMG_4070.JPG

"Ik heb in mijn gezin weinig vrouwelijke liefde mogen ontvangen. Hier op t retreat was liefde in overvloed aanwezig. een veilig bad, vol liefde. Waardoor ik kon loslaten, mezelf kon toestaan om gedragen te mogen worden en te mogen ontvangen. Het was allemaal heel waardevol!"

Arda Nieboer:

Het Retreat vindt plaats op deze prachtige locatie in Zeeland. Volgens Rosanne, de mooiste retreat locatie in Nederland en een ware droom die uitkomt!

8, 9  & 10 december

Kuuroord de Schouw

Donkereweg 1 Noordgouwe

.JPG

Sfeerimpressie

IMG_6627.JPG

Mag jouw verlangen er helemaal zijn?

Herken jij het verlangen om helemaal jezelf te zijn in al je vrouwelijkheid? Om vrij te kunnen delen, helen en spelen met mede sisters in gelijkwaardigheid en liefde. Elkaar werkelijk het beste te gunnen.

Om ook te mogen ontvangen in plaats van enkel te geven?

Om je in een veilige bedding gedragen te weten, voorbij concurrentie, afgunst en jaloezie. 

De wens om diep te kunnen verbinden met jouw Womb als jouw inspiratiebron? De plek waar je thuis komt en waar jouw levendige levenslustige creatiekracht huist en tot vrije Zelfexpressie mag komen.

Wanneer het levende water door je aderen stroomt en jij kunt genieten van wie je ten diepste bent als vrouw.

En heerlijk verzorgd te worden in een prachtige wellness omgeving?

We hear you sister, this re-treat is for you!

PROGRAMMA

first of all: er is geen strict programma. Er is een aanbod waar we mee stromen om te mogen voelen wat er werkelijk nodig is. 

IMG_6606.JPG

Womb-healing

We bieden diverse groepsactiviteiten waarin de wellness van de Womb centraal staat.

* yoga

* waterflow / warm water massage rituelen

* rebozo doula werk

* meditatie + sharing

* dans + creatieve expressie

* rite van de baarmoeder

* massage

IMG_8358.PNG

Wellness

Tijdens dit retreat mogen we onbeperkt gebruik maken van:

* finse sauna

* infra rood sauna

* bronbad 36 graden

* buitenzwembad

* grote tuin met zitjes

* massage stoel

* koud dompelbad

* zonnebank

Schermafbeelding 2023-01-31 om 15.19.28.png

Zaligheid voor onze buikjes

Het gehele retreat staat er een kook-engelen team voor ons klaar om ons te voorzien van gezonde, vegetarisch/veganistische maaltijden, juices en snacks.

3de419b6dd0c9e43ddb6986235688880.JPG

Overnachting

Er zijn 1 persoonskamers en 2 persoonskamers beschikbaar. Met of zonder prive badkamer. 

Elke kamer draagt de energie uit van een edelsteen, die bijdraagt aan jouw proces.

Wat is wombhealing en waarom werken we hier mee in dit retreat?

 

De Womb wordt gezien als een vrouwelijke levengevende tempel. Met alle aandacht voor jouw mooie Womb brengen we in dit Retreat op een zachte liefdevolle manier jouw baarmoeder weer in een natuurlijke balans, waardoor jouw gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen weer hersteld wordt. Een wedergeboorte van de sterke en liefdevolle essentie van jouw Vrouw-Zijn.

In alle groepssessies zullen we de Womb centraal zetten. Via o.a. Meditatie, Yoga, Dans, Water sessies en speciale Womb rituelen. ⁣

De baarmoeder is van oorsprong een plek van creatie en het geven van leven en het is niet de bedoeling dat opgedane angsten en pijnen daar blijven voortleven. 

De vrouwelijke energie die lang onderdrukt is geweest wordt in dit ritueel bevrijdt. Door onze baarmoeders te helen dragen we ook bij aan het collectief en helen we ook de baarmoeders van onze moeders, dochters en onze sisters.

 

We werken hierbij met verschillende rituelen. Waaronder:

IMG_6644.JPG

Water Rebozo Ritueel

Een prachtig ritueel dat voortkomt uit doula-werk tradities uit Centraal-Amerika. We zullen in een cirkel om en om 1 vrouw dragen met de gehele groep in een grote lap stof. Hier gecocoond in drijven brengt onmiddellijke gevoelens van omhelsd en onvoorwaardelijk gedragen worden in de moederschoot of zelfs weer terug in de baarmoeder zijn. Het stelt je in staat om je volledig over te geven, spanningen en gedachten los te laten, en diep contact te maken met innerlijke sensaties. Het gevoel weer één te zijn. Het is niet in woorden te omschrijven wat dit gevoel met je doet, wel voelt het vaak als heel ‘bekend en vertrouwd’. ⁣

WhatsApp Image 2022-11-16 at 16.39.48.JPG

Marianne & Rosanne

EEN GOUDEN DUO! We ontmoetten elkaar in ditzelfde retreat centrum - is dat geen teken?! Daarna wisten we het gelijk: we gaan onze krachten bundelen en gaven 2 prachtige Womb Tempel events voor vrouwen. En dit was pas de voorbereiding en daarom kijken we er nu extra naar uit om vanuit de JOY van onze baarmoeder deze 3-daagse creatie tot leven te brengen!

Marianne van den Haak helpt vanuit haar bedrijf Women's Wisdom vrouwen herinneren aan hun innerlijke wijsheid door hen te bevrijden van beperkende banden, overtuigingen en programma’s die dat in de weg staan.⁣ Van stagnatie naar authentieke creatie. ⁣Zij doet dit o.a. door d.m.v. Women's Wisdom Coachingstrajecten, Vrouwenretreats, Vrouwencirkels, Creatieve transformerende workshops en Rituele vrouwenmassages. ⁣Verder heeft ze achtergrond in Priesteressenwerk, Sjamanisme, Danstherapie,  Yoga & Meditatie docente, Masseuse Kunstzinnig Dynamisch Coach en Quantum Hypnose Coach
www.womenswisdom.nl

Rosanne Versteeg begeleid vanuit haar bedrijf Within Waters mannen en vrouwen om met het watermedicijn te verbinden. Opgeslagen blokkades die in het lichaam vastzitten, weer vrij te laten stromen. In een prachtige watertempel in Bosch en Duin geeft zij Waterflow sessies, events, retreats en leid zij ook mensen op om dit te leren doorgeven. Het waterwerk brengt je terug naar de baarmoeder. Het gevoel om zwaartekracht-loos, gedragen, geliefd en weer in één-heid te zijn..⁣

Naast het waterwerk is zij Beeldend Kunstenares en Holistisch Kunst Coach en zet haar heldervoelen in om nog afgestemder te werk te kunnen gaan.

IMG_0427 2_edited.jpg
aanmelden

Prijzen & Aanmelden

Voor volledige deelname, inclusief 2 nachten en alle maaltijden, onbeperkt gebruik van de faciliteiten:


2 persoonskamer met wastafel €555,-⁣
 (nog 1 plekje vrij)
2 persoonskamer met douche en toilet €595,-⁣
1 persoonskamer met douche en toilet €645,-⁣

De tarieven zijn inclusief:

groepssessies: zoals o.a.Watersessies, Rite of the Womb, Yoga, Dans, Meditaties

Op basis van 3 dagen volpension,bedlinnen en handdoekset,

vegetarische (voornamelijk biologische) maaltijden en tussendoortjes, koffie, thee, fruit, gezuiverd water. 

Gebruik van sauna, infrarood sauna, massagestoel, warmwaterbad, buiten zwembad, tuin, woonkamer en relaxruimtes.

 

Locatie:

Kuuroord de Schouw

Donkereweg 1 Noordgouwe (Zeeland) 

 

Wanneer:

8 dec 19.30 uur- 10 dec 15.00 uur ⁣

Aanmelden:

- KLIK OP DEZE LINK OM JE AAN TE MELDEN -

We geven op de website aan welke kamers nog beschikbaar zijn. We hebben (ongeveer) 15 plekjes beschikbaar. Bij aanmelding betaal je een eerste aanbetaling van €300,- . Het overige bedrag vragen we bij aankomst. *

Vragen / Twijfels:

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt, of nog ergens over twijfelt. We voelen graag met je mee of dit retreat passend voor je is. 

Marianne via Facebook en womenswisdom.nl

Rosanne via Instagram of contact.withinwaters@gmail.com

We kijken er naar uit om je in onze liefdevolle bedding te verwelkomen,

Liefs

Marianne & Rosanne

meet Marianne & Rosanne

Banners (12).png

Deelnemer tijdens Retraite

"Hoe krachtig is het als vrouwen samenkomen en dat iedereen bij de juiste connectie verzacht en dat we elkaar zo kunnen dragen. Prachtige samenwerking"

Het Womb~Wellness Retreat is een intens helende en inspirerende reis naar binnen in het vrouwzijn.
Het dragende waterelement wordt gecombineerd met helende methodieken waaronder dans, yoga, visualisatie, meditatie en kunstzinnigheid om diep in de Womb te Schouwen en haar te laten spelen en creëren.

bottom of page