top of page
Rosanne

Rosanne Versteeg

heb je een vraag of wil je meer over mij weten? Onderaan vind je al mijn contact gegevens

In 2018 werd Within Waters neergezet door Rosanne Versteeg en Imaya Renee. Rosanne is hier mee verder gegaan en heeft er haar missie van gemaakt om dit waterwerk verder in Nederland te verspreiden.

Van jongs af aan is er al een diepe liefde voor het waterelement en daar heeft zij zich alleen maar verder in kunnen verdiepen. Na het ontvangen van haar eerste sessie voelde dit zo sterk als een groot thuiskomen. Dit was de roeping om gehoor aan te geven. Ze volgde en assisteerde bij trainingen van Aguahara in Mexico en Ibiza, en Waterdoulas. 

Het water leert haar om meer in overgave en vanuit ontspanning en zachtheid te leven, mee te bewegen met de stroom van het leven. Dit brengt ze graag over aan anderen. 

Naast het delen van het waterwerk, deelt Rosanne haar kunst. Als beeldend kunstenaar laat ze haar innerlijke wateren op canvas creëren. En vanuit haar Holistic Art Academy geeft zij diverse workshops en cursussen. 

Het is dan ook de ultieme combinatie om deze lesvaardigheden en het waterwerk samen te brengen. Sinds twee jaar organiseert Rosanne ook workshops, retreats en trainingen in het water en bracht al meer dan 500 uur door in het water met dit magische water werk.

STEL JE VRAGEN HIER

bottom of page