top of page
9.png

Welkom mooie vrouw,

Op de meest Juicy, Luxury en Verwarmende locatie in het Magische & Kleurrijke Marrakech zul je je als een ware Godin in haar Tempel voelen. 

 

Van 5 t/m 9 maart is 'The Divine Timing' om jouw Womb tot leven te brengen. Haar in ere te herstellen en te koesteren met alles wat ze maar verdient. 

Als een sprookje uit 1000 en 1 nacht komen wij Sisters op onze vliegende tapijten aangevlogen en dalen neer in een prachtige oase van sereniteit, heiligheid en overvloed.

Een bedding waar we warm verwelkomd worden door de warmte van de woestijn, het water, de hamam, de zon en de cultuur. 

In het hart van deze Temple, bevindt zich het mooie warme Bronbad, om jou in deze ondersteunende Womb op handen te dragen. Het oneindig stromende wijze water, zal je lerares zijn om meer in jouw vrouwelijke kracht te komen en de levensenergie te laten stromen.  

Een prachtig programma, dat bijdraagt aan heling van jouw baarmoeder, zal je haar ware oerkracht laten ervaren. Ze wordt door jou gehoord, gezien, en diep gevoeld.  Je hoeft het allemaal niet meer alleen te doen. Je mag diep ontspannen, je in zachtheid laten dragen en in volledige overgave gaan, zodat je jouw natuurlijke vrouwelijke staat van Zijn kan belichamen.  

Een bijzonder diep transformerend Women's Retreat, waar de Sacred Feminine via de Womb herinnerd, geheeld, in ere hersteld, geactiveerd en geïnitieerd zal worden in het magische Marrakech.

Wij ontvangen je graag vanuit ons hart in deze mooie Vrouwentempel. 

Liefs

Rosanne & Marianne

11_edited.jpg

VOOR ALS JE ALS VROUW DIT VERLANGEN VOELT:

❀  Je jouw Sacred Feminine wil herontdekken via je Womb.

❀ In je vrouwelijke magnetische bedding kunnen zijn en vanuit deze natuurlijke staat je werkelijk kan ontvangen 

❀  Een rijk diepgaand avontuur aan wil gaan met mooie Sisters in het magische Marrakech. 

❀  Het Vrouw-Zijn willen vieren met andere vrouwen en je bij elkaar veilig en gedragen voelen.

❀  Je diep wil ontspannen en naar binnen keren om je Zelf weer te kunnen ontvangen.

❀  Leren luisteren naar je innerlijke stem en leiding.

❀ Om je te bevrijden van angsten, pijn en stagnaties, die de baarmoeder nog blokkeren om vol te genieten, te creëren en vrij te stromen

❀  Jezelf nieuw leven wil inblazen door het activeren en initiëren van de Womb.

❀  Je eigenwaarde in ere wil herstellen.

❀ Tot volle authentieke expressie willen komen en je creatieve en levensenergie herontdekken.

11_edited.jpg

ARDA NIEBOER:
(Womb Wellness Retreat)

"Ik heb in mijn gezin weinig vrouwelijke liefde mogen ontvangen. Hier op t retreat was liefde in overvloed aanwezig. een veilig bad, vol liefde. Waardoor ik kon loslaten, mezelf kon toestaan om gedragen te mogen worden en te mogen ontvangen. Het was allemaal heel waardevol!"

Het Retreat vindt plaats op een zeer unieke locatie in Marrakech: "Nahla is a unique wellness boutique hotel offering a luxurious escape focused on holistic wellbeing". 

Een ware Riad - met verwarmd zwembad op de binnenplaats. Het hotel is nu nog in afwerking waardoor we geen foto's kunnen tonen, daarom bieden een exclusieve korting. Maar het is zekerweten een pareltje!

5, 6, 7, 8, 9 maart 2025 

Marrakech - Marokko

431323826_2755592334639390_2000014136384024853_n_edited.jpg

SFEERIMPRESSIE

IMG_6627.JPG

MAG JOUW VERLANGEN ER HELEMAAL ZIJN?

Herken jij het verlangen om helemaal jezelf te zijn in al je vrouwelijkheid? Om vrij te kunnen delen, helen en spelen met mede sisters in gelijkwaardigheid en liefde. Elkaar werkelijk het beste te gunnen.

Om ook te mogen ontvangen in plaats van enkel te geven?

Om je in een veilige bedding gedragen te weten, voorbij concurrentie, afgunst en jaloezie. 

De wens om diep te kunnen verbinden met jouw Womb als jouw inspiratiebron? De plek waar je thuis komt en waar jouw levendige levenslustige creatiekracht huist en tot vrije Zelfexpressie mag komen.

Wanneer het levende water door je aderen stroomt en jij kunt genieten van wie je ten diepste bent als vrouw.

En heerlijk verzorgd te worden in een prachtige wellness omgeving? 

We hear you sister, this re-treat is for you!

PROGRAMMA

first of all: er is geen strict programma. Er is een aanbod waar we mee stromen om te mogen voelen wat er werkelijk nodig is. 

IMG_6606.JPG

Womb-healing

We bieden diverse groepsactiviteiten waarin de wellness van de Womb centraal staat.

* yoga

* waterflow / warm water massage rituelen

* rebozo doula werk

* meditatie + sharing

* dans + creatieve expressie

* Womb healing, waarin je via liefdevolle vrouwelijke zachtheid, stagnaties blokkades en oude trauma's kunt loslaten en transformeren.

Scherm­afbeelding 2024-06-23 om 19.15.28.png

Wellness & Extra's

​​ * Deze luxe locatie beschikt over infra-rood sauna, ijsbad, soundhealing studio en Yoga Shala op het dak onder de sterren.

* Adaptogenic Juice bar voor smoothies en (mushroom) koffies en snacks.

* Bezoek aan Hamam

* Buitenzwembad van 35 graden

* grote lounge met zitjes. (Riad)

* Bezoek naar woestijn 

Middagje op bezoek naar de Souk's.

12_edited.jpg

Zaligheid voor onze buikjes

Het gehele retreat worden we voorzien van gezonde, vegetarische Ayurvedische maaltijden. En tussendoor: snacks, adaptogenic juices/(mushroom) koffie en thee. 

3de419b6dd0c9e43ddb6986235688880.JPG

Overnachting

Er zijn luxe 2- persoonskamers beschikbaar met single bedden en privé badkamer.

(mocht je heel graag een 1 pers kamer willen en echt daar wat extra voor kunnen betalen, neem dan even contact op)

WAT IS WOMBHEALING EN WAAROM WERKEN WE HIERMEE IN DIT RETREAT?

 

De Womb wordt gezien als een vrouwelijke levengevende tempel. Met alle aandacht voor jouw mooie Womb brengen we in dit Retreat op een zachte liefdevolle manier jouw baarmoeder weer in een natuurlijke balans, waardoor jouw gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen weer hersteld wordt. Een wedergeboorte van de sterke en liefdevolle essentie van jouw Vrouw-Zijn.

In alle groepssessies zullen we de Womb centraal zetten. Via o.a. Meditatie, Yoga, Dans, Hamam bezoek, Water sessies en speciale Womb rituelen. ⁣

De baarmoeder is van oorsprong een plek van creatie en het geven van leven en het is niet de bedoeling dat opgedane angsten en pijnen daar blijven voortleven. 

De vrouwelijke energie die lang onderdrukt is geweest wordt in dit ritueel bevrijdt. Door onze baarmoeders te helen dragen we ook bij aan het collectief en helen we ook de baarmoeders van onze moeders, dochters en onze sisters.

 

We werken hierbij met verschillende rituelen. Waaronder:

Womb2Retreat_joycehuisfotografie-0741231003.jpg

Rite of the Womb

Een sterk transformerende Rite en wordt door een Wombkeeper door gegeven. Het is extra krachtig om deze Rite ook in het water te mogen ontvangen, daar het water het element van de baarmoeder is.

⁣Het is een heling en een blessing, die voortkomt uit 'de 13de Rite van de Munay-ki uit Zuid-Amerika. 

Pijnen en angsten voortkomend uit bijvoorbeeld afwijzing, niet gezien zijn, onderdrukking van gevoelens, misbruik, miskraam, abortus, onvervulde kinderwensen, relationele problemen of andere stagnaties kunnen getransformeerd worden, zodat de levensvreugde en creatiekracht weer tevoorschijn komt.

Womb2Retreat_joycehuisfotografie-0989231003.jpg

Water Rebozo Ritueel

Een prachtig ritueel dat voortkomt uit doula-werk tradities uit Centraal-Amerika. We zullen in een cirkel om en om 1 vrouw dragen met de gehele groep in een grote lap stof. Hier gecocoond in drijven brengt onmiddellijke gevoelens van omhelsd en onvoorwaardelijk gedragen worden in de moederschoot of zelfs weer terug in de baarmoeder zijn. Het stelt je in staat om je volledig over te geven, spanningen en gedachten los te laten, en diep contact te maken met innerlijke sensaties. Het gevoel weer één te zijn. Het is niet in woorden te omschrijven wat dit gevoel met je doet, wel voelt het vaak als heel ‘bekend en vertrouwd’. ⁣

WhatsApp Image 2022-11-16 at 16.39.48.JPG

MARIANNE & ROSANNE

EEN GOUDEN DUO! Al 5 retraites en 3 losse Wombhealing events hebben wij samen mogen neerzetten, en toen ontvingen we de uitnodiging voor something BEYOND. We are so ready!

Marianne van den Haak helpt vanuit haar bedrijf Women's Wisdom vrouwen herinneren aan hun innerlijke wijsheid door hen te bevrijden van beperkende banden, overtuigingen en programma’s die dat in de weg staan.⁣ Van stagnatie naar authentieke creatie. ⁣Zij doet dit o.a. door d.m.v. Women's Wisdom Coachingstrajecten, Vrouwenretreats, Vrouwencirkels, Creatieve transformerende workshops en Rituele vrouwenmassages. ⁣Verder heeft ze achtergrond in Priesteressenwerk, Sjamanisme, Danstherapie,  Yoga & Meditatie docente, Masseuse Kunstzinnig Dynamisch Coach en Quantum Hypnose Coach
www.womenswisdom.nl

Rosanne Versteeg begeleid vanuit haar bedrijf Within Waters mannen en vrouwen om met het watermedicijn te verbinden. Opgeslagen blokkades die in het lichaam vastzitten, weer vrij te laten stromen. In een warme waterbaden in Bosch en Duin en Pijnacker geeft zij Waterflow sessies, events, retreats en leid zij ook mensen op om dit door te kunnen geven. Het waterwerk brengt je terug naar de baarmoeder. Het gevoel om zwaartekracht-loos, gedragen, geliefd en weer in één-heid te zijn..⁣

Naast het waterwerk is zij Beeldend Kunstenares en Holistisch Kunst Coach en zet haar heldervoelen in om nog afgestemder te werk te kunnen gaan.

IMG_0427 2_edited.jpg
aanmelden

PRIJZEN & AANMELDEN

Voor volledige deelname, inclusief 4 nachten en alle maaltijden, 

EARLY BIRD korting t/m 1 oktober

Kosten vanaf €1395,- 

Let op: Na 1 oktober gaat de prijs met €200,- omhoog en is het €1595,-

Sisterkorting: als je samen met een vriendin aanmeldt, ontvangen jullie samen €100,- korting! (dus 50 p.p)

De tarieven zijn inclusief:

Groepssessies: zoals o.a.Watersessies, Rite of the Womb, Yoga, Dans, Meditaties, Rebozo.

Dag bezoek aan woestijn (optioneel kun je kiezen voor kamelen rit)

Traditioneel Hamam bezoek.

Vegetarische Ayurvedische maaltijden en tussendoortjes, koffie, thee, fruit.

Beddengoed en handdoeken.

Gebruik van warmwaterbad, infra rood sauna, ijsbad, soundhealing area, dakterras/yoga plek onder de sterrenhemel en de gemeenschappelijke ruimtes zijn privé voor ons.

Vervoer van vliegveld naar de locatie op de aankomst data vóór 10:30 uur. (wellicht wijzigt dit nog)

Exclusief: 

Retourvlucht Marrakech (schatting rond de €100-400,- economy)

Reisverzekering

Wat je in je vrije tijd buiten de retraite locatie om wilt ondernemen is voor eigen kosten.

 

Locatie:

Nahla Holistic Wellness Riad Marrakech. 

https://www.instagram.com/nahla.wellness.riad/?hl=nl

 

Wanneer:

5 maart 11.00 uur t/m 9 maart 15:00 uur 

AANMELDEN:

- KLIK OP DEZE LINK OM JE AAN TE MELDEN -

 We hebben plek voor 11 vrouwen. Bij aanmelding betaal je een eerste aanbetaling van €800,- Het overige bedrag vragen we een maand van te voren over te maken.

Lees hier de verdere voorwaarden.

VRAGEN/TWIJFELS:

We hebben graag een kennismakingsgesprek met je voorafgaand of het een match is. Of neem gerust contact met ons op als je vragen hebt, of nog ergens over twijfelt. 

Marianne via Facebook en womenswisdom.nl

Rosanne via Instagram of contact.withinwaters@gmail.com

We kijken er naar uit om je in onze liefdevolle bedding te verwelkomen,

Liefs

Marianne & Rosanne

meet Marianne & Rosanne nog vóórdat wij ons allereerste Retraite gaven in Kuuroord de Schouw.

WAT VROUWEN DEELDEN NA AFLOOP VAN ONZE EERDERE RETREATS

Banners (14).png
Scherm­afbeelding 2024-03-20 om 12.42.43.png

EEN IMPRESSIE VAN ONZE VOORGAANDE RETREATS IN ZEELAND

"Hoe krachtig is het als vrouwen samenkomen en dat iedereen bij de juiste connectie verzacht en dat we elkaar zo kunnen dragen. Prachtige samenwerking" - deelnemer

Een bijzonder diep transformerend Women's Retreat, waar de Sacred Feminine via de Womb herinnerd, geheeld, in ere hersteld, geactiveerd en geïnitieerd zal worden in het kleurrijke Marrakech.

bottom of page