top of page

DEEP DIVE TRAJECT

Ben je klaar voor een groot transformatie traject? Even niks meer moeten, niet meer hard aan jezelf werken, maar het water VOOR je laten werken en je volledig gedragen voelen. 

Warm Welkom in mijn 3 maanden traject,

"Soms voelt alles even teveel. Je hebt alle ballen hoog te houden. Voor anderen te zorgen, en ook nog eens aan jezelf te werken. Maar wie draagt jou? Hoe zorg je weer voor vreugde en ontspanning in je leven?"

Waar is de FLOW in je leven? Je leven bestaat momenteel uit hard werken, doorrennen, veel in je hoofd spenderen en zodra je even rust neemt dan raak je direct overwhelmed door alle emoties, angsten en verkramping in je lichaam. Dus liever stop je ze weg en zoek je afleiding. 

Je weet dat er iets niet stroomt, hebt al vele therapieën geprobeerd, en ook daarin ben je een harde doorzetter. Maar je voelt je nooit écht gezien of geholpen.

Je zou zo graag die levensvreugde weer willen voelen. De sensuele, seksuele, creatieve zelf, jouw WATER weer met plezier laten stromen. Vol zelfvertrouwen weer in het leven staan en die verkrampende controle los te laten. Niet meer continu voor anderen klaar te staan en je te laten dragen door het leven. Want je weet het wel: als ik echt in overgave ga, durf te vertrouwen, de controle loslaat, dan gaat het weer stromen.

MAAR HOE DAN?!

 

Ik neem je graag mee in een reis van 3 maanden met het Water. Je te laten dragen en het water VOOR je te laten werken. Waarin je mag ervaren hoe heerlijk, bevrijdend dat is en wat een overvloed er mogelijk is in jouw leven!

 

Bereid je maar voor op veel magie, waarin de drammende stemmetjes in je hoofd vervangen kunnen worden door de fluisteringen van je hart. Het leven is een feestje! 

 

HIER LOOP JE TEGENAAN:

 Je voelt verkramping in je lijf, emoties en mind.

 Je vind het spannend om controle los te laten en je over te geven aan het onbekende.

 Je mist stroming, vreugde en vrijheid in je leven.

 Je bent een drager; zorgt veel voor anderen, maar vind het moeilijk om onvoorwaardelijk te ontvangen of om ook even te mogen leunen.

 Emoties uiten vind je moeilijk, je raakt overspoelt of stopt het makkelijker weg.

 Je komt allerlei angsten en beperkende overtuigingen tegen, die je tegenhouden om je hart te volgen.

1_edited.jpg

INTAKE

 • Vrijblijvende call of mailcontact voorafgaand om te kijken of we een match zijn.

 • Doorspreken van jouw verlangens en intentie.

 • Inplannen 3 sessies (kosteloos annuleren binnen 48 uur).

IMG_6102.jpg

WATERFLOW SESSIE

 • 3 sessies van 2 uur

 • Als je er klaar voor bent, kan een deel van de sessie ook onderwater.

 • Laatste sessie met Rebozo integratie ritueel. Een extra verdiepende ervaring. (Gedragen in een doek volgens methode Waterdoulas.)

3.png

Meditatie & Tools

 • 3 water meditatie opnames. Thema's: loslaten, energetische reiniging, proces integratie en herbeleving sessie(s). 

 • Oefeningen/tips afgestemd op jouw proces/ naar behoefte.

IMG_0427 2_edited_edited.jpg

Coaching tussendoor

 • Toegang tot mijn support via mail/telegram

 • Ik geef op maat gemaakte oefeningen/tips.

 • Je krijgt voorrang in mijn agenda om je sessies in te boeken of ik zoek naar extra beschikbaarheid. 

3 maanden Deep Dive Traject

€1200,-   €997,- 

JA DIT IS VOOR MIJ!

VAN VERKRAMPING NAAR FLOW

KLAAR VOOR EEN GROTE TRANSFORMATIE?

 

Op alle lagen in je leven begint het te stromen, je ervaart plezier en bepaalt je eigen ritme en pauzes. Je leert luisteren naar je lichaam en volgt t pad van je hart. Je zorgt goed voor jezelf en voelt je meer vrij.

Dit is jouw energie. En vanuit die energie weerspiegelt dit zich naar buiten toe waardoor je aantrekkelijk wordt voor de buitenwereld. 

Geen vermoeiende rol meer spelen, je niet meer laten inhouden door angst, de perfectionistische stemmetjes herken je nu. Je omarmt je ware zelf. Je kunt jezelf dragen en daarmee voel je je ook veel meer gedragen door het leven. Je beweegt als een stromende rivier, die moeiteloos om de rotsblokken heen manoeuvreert. De eb en flow fasen veel meer accepteert en je over durft te geven aan de golven van het leven. 

 

Ga je mee op de meest warme, ontspannen, zachte en diepgaande reis met het water-werk?

20210709_151215 (1)_edited.jpg
20210709_151215 (1)_edited.jpg

WAAR GA IK JOU MEE HELPEN IN DEZE 3 MAANDEN >

WIL JE DE UNIEKE KANS VOOR EEN LANGER EN EXCLUSIEVER AANBOD?

Kies voor het VIP traject, waarin je ter bonus nog een extra ONE DAY VIP retreat dag (klik hier) erbij krijgt twv. €597,- + één maand langere ondersteuning, maar dan voor maar €447,- extra!

Dus boek voor het magische bedrag: €1444,-

(meld bij de opmerkingen dat je voor dit aanbod kiest)

"Sinds 2014 heb ik een ernstig slaapprobleem, waarin ik tussen de 1 en 4 uur slaap per dag heb. Maar nu slaap ik veel meer. Mijn vriend noemt het “je wordt een mens”. Ik ben opeens veel meer in contact met mijn lichaam - iets wat ik niet kende."

WAT IS DE KRACHT VAN DIT TRAJECT:

Kalme wateren

1

First of all: HET WATER. Ook wel bekend als de Zachte Kracht. Je kan allerlei therapieën volgen, maar als je dat doet vanuit een harde, geforceerde manier, dan raak je alleen maar verder van jezelf verwijderd. Het warme water is subtiel, zacht en brengt jou eerst in diepe ontspanning. Je hoeft juist even helemaal NIKS, en vanuit die ontspannen alpha en theta mind staat, zal jouw lichaam het werk doen. Je creëert daarna ruimte voor het verdere integratie proces en leert luisteren naar je lichaam. 

IMG_0363_edited.jpg

2

Ik ben er voor jou in dit proces. Ik heb de gave dat ik mij op jouw ziel kan afstemmen en daardoor helder aan kan voelen wat je op zielsniveau nodig hebt. Zelf ben ik expert op deze thema's, omdat ik er zelf lange tijd mee geworsteld hebt, totdat het "water-bewustzijn" op mijn pad kwam en ik op zachte wijze de lessen mocht leren. 

Lotusbloem

3

Dit waterwerk gaat over de vrouwelijke energie /Yin. Als je merkt dat je teveel vanuit de mannelijke energie in het leven staat, dan is het fijn om dit in balans te brengen. Van hard werken naar ontspannen werken. 

WithinWaters-TannedeLange-HR-33.jpg

4

Werken vanuit Flow. Jij weet heel helder wat je verlangen is, die intentie is de leidraad van het gehele proces. Daarvoor hebben we geen vast protocol nodig om af te werken. Maar mogen we de ruimte geven aan wat er in het moment ontstaat. Jouw lichaam en het water zijn zulke wijze elementen, die precies weten wat er nodig is voor het proces. Daar kan ons hoofd niet bij. Dus elk proces en elke sessie, is een volledig unieke ervaring. Maar het is precies afgestemd op wat jouw ziel op dat moment nodig heeft. 

Helene Verheije:

"Ik voelde dat mijn vrouwelijke energie meer mocht gaan stromen. Maar ik zat vnl nog in mijn mind: hoe dan, wat voor actie moet ik ondernemen? de balans sloeg nog wat door naar de mannelijke energie. 

 

De eerste sessie: Mezelf openstellen voor wat er op komt. Alles voelde heel zacht en liefdevol, alles mocht omhoog komen. En toch merkte ik dat ik nog niet alles kon toelaten.

 

De tweede keer daarentegen…er kwamen emoties, beelden, ik voelde me zwevend en gedragen. Er vond op dat moment zoveel heling plaats. Ik voelde me zo gedragen. Mijn vrouwelijke energie mocht echt weer gaan stromen. 

 

Daarna voelde het dat de mannelijke en vrouwelijke energie veel meer in balans waren gekomen en was de derde sessie een bestendiging van de embodiment, van alles wat was gaan stromen in de energie en mijn lijf na de mooie sessies in het water. Het heeft mij echt zo veel gebracht! "

EEN SPRONG IN HET DIEPE IS HET BESTE CADEAU DAT JE JEZELF KUNT GEVEN.

Al die tijd te ploeteren om het zo goed te moeten doen, voor iedereen, jezelf, je werk. Jezelf te beschermen tegen alle angsten.

Maar het hoeft niet meer. Het is tijd om jezelf te ontdoen van je harnas. Het is niet meer nodig. Er zijn andere manieren om de wereld tegemoet te treden.

 

Jij gaat leven vanuit liefde voor jezelf.

Je gaat zachtheid voelen voor jou en je omgeving.

Je gaat de oerkracht van jouw kwetsbaarheid ervaren. 

De krachtige bedding in jezelf.

Je mag ervaren dat je het niet meer allemaal alleen hoeft te doen.

IMG_0363.jpg

"IK DACHT MET DIT WATER WERK VOORAL ANDEREN TE KUNNEN HELPEN" ~ Rosanne Versteeg

Ik heb deze reis ook doorlopen… 

De reis van verkramping, tekort gedachten, angsten en daardoor een masker op en geforceerd door zetten. Het allemaal alleen doen want ik kan niet op anderen/het leven vertrouwen. Ik moet zelf de touwtjes in handen houden, want anders hou ik mn hoofd niet meer boven water. In een veel te snelle wereld, waarin alles steeds beter en sneller moet, is het dé grootste uitdaging om daarin bij jezelf te blijven en je eigen tempo te durven volgen. 

 

En zodra ik dat deed, kon ik elke keer weer ervaren wat een verademing dat was. Als ik los-liet, als ik me overgaf, als ik de stroming durfde te volgen, als ik over de angsten heen durfde te stappen. Dan ervoer ik weer de flow. Kon ik mezelf weer zien, omarmen en liefhebben. Niet dat dan alle moeilijkheden ineens weg waren, of ik geen verdrietige ervaringen meer tegenkwam. Maar ik zat er niet meer in vast. Ik kon ook deze ervaringen weer omarmen en in stroming brengen. 

De grootste teacher hierin was werkelijk het water. Ik dacht leuk ik ga anderen hierin helpen, maar eigenlijk waren deze sessies van afgelopen jaren er voornamelijk voor mijzelf. Want elke keer dat ik in het water stap, met een open hart, werkt het water ook door mij heen. Waar het niet stroomt, komt het soms als een flinke stoot omhoog om je wakker te schudden. 

 

Nu zeg ik niet dat ik dit 100% opgelost heb en continu een stromend leven heb. Maar wel dat ik zoveel lessen heb verzameld, om te weten hoe ik er in het moment mee om kan gaan. Het nu veel sneller herken wanneer ik in de verkramping zit en mezelf dan de vraag stel : Wat zou WATER doen? 

Dat is leven vanuit FLOW.

IMG_6102_edited.jpg

€1200,-  €997,-

(betaling in 3 termijnen is mogelijk)

Ja, ik wil dit:

 

Terug naar een stromend leven, waarin ik gewoon meZELF kan zijn! Met mijn "JA" komt mijn proces al in stroming.

Meld je aan via het formulier hieronder en ik neem contact met je op. Je krijgt voorrang in mijn agenda op het inboeken.

 

WIL JE DE UNIEKE KANS VOOR EEN LANGER EN EXCLUSIEVER AANBOD?

Kies voor het VIP traject, waarin je ter bonus nog een extra ONE DAY VIP retreat dag (klik hier) erbij krijgt twv. €597,- + één maand langere ondersteuning, maar dan voor maar €447,- extra!

Dus boek voor het magische bedrag: €1444,-

(meld bij de opmerkingen dat je voor dit aanbod kiest)

VUL DIT IN OM JE AAN TE MELDEN

EEN SPRONG IN HET DIEPE IN DE LIEFDEVOLLE BEDDING VAN HET WARME WATER

Tijdens deze 3 maanden zal ik jou begeleiden op een reis door jezelf. Je zal de kracht en wijsheid van je lichaam mogen ont-moeten. Oude lagen in jezelf kunnen losgelaten worden zodat je jouw volledige Zelf kunt gaan omarmen en de levensenergie weer vrij kan stromen. Stromend zoals het water. 

"Het proces dat met dit waterwerk in gang is gezet heeft al veel verandering gebracht. Ik ben enorm dankbaar dat je op mijn pad gekomen bent. Je bent een fantastisch mens en hebt mij - via het water- veel geleerd. Ik ben zo als mens gegroeid. Sta stevig en kan voor mezelf zorgen en kiezen. Dat maakt dat ik veel krachtiger ben. Echt fantastisch!"  ~ Els Stallinga

bottom of page