top of page

1 DAY RETREAT

Een hele(nde) dag voor jou om op te laden, vertragen, verzachten, gevoed worden en weer thuis bij jeZelf komen. 

Warm Welkom in mijn exclusieve 1-op-1 begeleiding,

"In het water, gedragen door Rosanne kwam ik weer in echt contact met wie ik werkelijk ben. Ik voelde me speels, onbezorgd en ontspannen. Geluk! En ook na de sessie kan ik nog steeds in contact komen met dat gevoel."

"Soms voelt alles even teveel. Je verlangt naar diepe rust, ontspanning, opladen en alles even los te laten. Maar hoe?!"

Je innerlijke vuurtje voelt gedoofd, je water stroomt niet meer zoals je zou willen?

Het liefst laat je nu alles los, stap je in het vliegtuig naar een warm land om daar heerlijk aan het strand op te laden. Maar soms gaat dat niet zo makkelijk omdat je nog allerlei verantwoordelijkheden draagt. Dus zakt de moed je in de schoenen...

En dat is oké. Er is niks mis met jou. Je hebt enkel even wat oplaad tijd nodig, de moed om je over te kunnen geven en je te laten dragen. Je mag even leunen, je mag je wat minder positief voelen. En je mag jezelf even laten verwennen. 

Ik ben er graag voor jou. Vanuit zachte kracht en in samenwerking met het warme water neem ik jou mee in een verwen wellness dag waarin ik mij puur afstem op jouw behoeften. Je mag je helemaal laten onderdompelen in deze heerlijke bedding. Dat ben je zo waard!

LOOP JE HIER TEGENAAN?:

 Je voelt dat alles je even teveel is en zoekt naar oplossingen.

 Je vindt het spannend om controle los te laten en je over te geven aan het onbekende.

 Je mist stroming, vreugde en vrijheid in je leven.

 Je verbinden met mensen om je heen/ in een groep voelt nu teveel en je verlangt naar verdiepende 1-op-1 begeleiding.

 Je zenuwstelsel voelt overprikkeld/overspannen.

 Je komt allerlei angsten en beperkende overtuigingen tegen, die je weerhouden om goed voor jezelf te zorgen.

IMG_0427 2_edited_edited.jpg

VOORGESPREK

 • Een coaching call voorafgaand om alvast kennis te maken en af te stemmen naar jouw verlangen.

Vrouw in een sauna

WELLNESS ENTREE

 • na 5 uur 1-op-1 begeleiding is het tijd voor jezelf in stilte. Je kunt van 15:00 uur tot uiterlijk 23:00 uur gebruik maken van de wellness faciliteiten in Centre Du Lac.

 • Wil je een overnachting aan zee en er een dag aan vast plakken? Dan kijk ik graag met je mee naar verdere mogelijkheden.

IMG_6102.jpg

1-op-1

 • Aankomst met thee, incheck coaching gesprek

 • Afstemming en gronding meditatie/adem oefening in het water.

 • Waterflow sessie XL

 • 1 uur pauze in wellness met verzorgde lunch in het restaurant

 • Floating Soundhealing en afstemming voor wat er verder wenselijk is

 • Rebozo rebirthing ritueel. (gedragen in doek volgens methode Waterdoulas.)

 • Afsluitend gesprek 

IMG_0427 2_edited_edited.jpg

INTEGRATIE GESPREK

 • Coaching call een paar dagen later om in te checken hoe het met je is en of je nog iets nodig hebt. 

Een dag voor jezelf van 10:00 uur tot uiterlijk 23:00 uur

€697,-   €597,- 

Of kies voor de LIGHT Dag:

- zonder eten (kun je zelf meenemen/in restaurant halen)

- enkel 3 uur 1-op-1 begeleiding

- zonder Rebozo doek ritueel

- €450,- incl sauna entree en voor en na- coaching

HET WATERMEDICIJN

VOOR JOUW WEL-ZIJN

GUN JIJ JEZELF OM OP TE LADEN?

 

Tijdens deze 1-op-1 dag retraite neem ik je mee op een zachte verzorgende reis. Het belang van 1-op-1 is dat er geen vol groepsprogramma is waar je aan mee hoeft te doen. Je bent niet bezig met anderen, waarbij je toch graag gezellig wilt zijn en bij de groep wilt horen. 

Nu hoef je echt even helemaal NIKS. Al lig je enkel in het warme water te dobberen en is dat wat er nodig is voor jouw zenuwstelsel, of verlang je in het moment toch naar spelen, dansen en ongegeneerd gek doen. Het kan allemaal! Ik ben er voor je en zet waar nodig al mijn tools en technieken in. Ik zorg voor een veilige bedding, gronding en stem mij af op jouw systeem, zodat het niet jouw hoofd is die bepaald wat er allemaal moet gebeuren. 

Het bad met 35 graden warm water is volledig privé en voor 4 uur beschikbaar. Daarnaast mag je in dit wellness complex vrij gebruik maken van alle faciliteiten (sauna's, baden, tuin etc) tot uiterlijk 23:00 uur 's avonds mocht je dat willen. En staat er een luxe verzorgde lunch voor je klaar in het restaurant. 

Bij het bad is er thee, water en kleine gezonde snackjes aanwezig.

 

Ben je klaar voor een Zachte Reset?

20210709_151215 (1)_edited.jpg
20210709_151215 (1)_edited.jpg

Hoe ga ik jou hierbij helpen >

"Het proces dat met dit waterwerk in gang is gezet heeft al veel verandering gebracht. Ik ben enorm dankbaar dat je op mijn pad gekomen bent. Je bent een fantastisch mens en hebt mij - via het water- veel geleerd. Ik ben zo als mens gegroeid. Sta stevig en kan voor mezelf zorgen en kiezen. Dat maakt dat ik veel krachtiger ben. Echt fantastisch!"  ~ Els Stallinga

"WHEN I STOP STRUGGLING,

I FLOAT.

IT IS THE LAW"

Het harde ploeteren en het allemaal alleen moeten doen, hoeft niet meer. Geef je maar over en je zal ervaren dat je opgevangen wordt. 

Het warme water-werk zorgt voor instant ontspanning en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. 

Je komt zelfs in diepere hersenfrequenties waarin jouw brein opnieuw geprogrammeerd kan worden. We vertellen jouw brein dat het oke is om te ontspannen, dat je je volledig mág laten dragen en het veilig is om je over te geven, op je intuïtie en de krachtige bedding in jezelf te vertrouwen. Dat je lichaam weet wat het nodig heeft en dit allemaal mag ontvangen.

 

Zodat je lichaam hierna ook in het dagelijks leven hier gehoor aan kan gaan geven. En je niet pas te laat aan de bel trekt. 

IMG_0363.jpg

"IK HOEF HET NIET MEER ALLEEN TE DOEN" ~ Rosanne Versteeg

Wanneer het mij eventjes teveel is, trek ik mij terug. Ik wil even niemand om mij heen en me met niks of niemand bezig te hoeven houden. Dat lijkt goed en gezond toch?

 

Maar wat ik hier eigenlijk deed is mezelf terugtrekken vanuit de beweging "Ik moet mezelf dragen, ik mag niet op iemand leunen, ik mag niet zielig zijn en anderen de indruk geven dat ik zwak ben en afhankelijk en ik mag al helemaal niet TE VEEL zijn.“

En sinds ik dit in zag ben ik er juist mee gaan oefenen:

Ik weet wie ik gewoon kan bellen, ik zoek juist plekken op die mij opladen zoals Ecstatic dance of mantra zang avonden om mijn energie in beweging te houden. Mijn ouders wonen vlakbij zee dus ga ik daar heen, laat me weer helemaal verzorgen als kind en maak urenlange wandelingen aan zee om op te laden. En ik boek lichaamsgerichte sessies in voor mijzelf. Juist omdat ik zoveel anderen draag in mijn werk, is het des te belangrijker dat ik ook goed voor mijn lichaam laat zorgen. Daarnaast is een dagje wellness mét een fijne vriendin ook een heerlijke!

 

Maar.. soms kun je dit niet even bedenken, en zijn deze dingen initiëren zelfs teveel en wil je gewoon dat iemand jou spontaan opbelt en zegt "hey ik ben er voor je, leun maar, ik haal je op met de auto en breng je naar zee en verder hoef je helemaal NIKS."

 

Vanuit deze behoefte heb ik deze 1-op-1 retraite ontwikkelt, want ik ben vast niet de enige!

ikwlretrie
IMG_6102_edited.jpg

€697,-  €597,-

of kies de LIGHT dag voor €450,-

Ja, ik wil dit:

 

Terug naar de stroming in mijzelf, en mijn lichaam alle aandacht gunnen.

Met mijn "JA" komt mijn proces al in stroming.

Adres:

Beauty & Wellnesscentrum Centre du Lac

Katwijkerlaan 105 in Pijnacker (bij Rotterdam)

Wanneer:

Deze dag is van 10:00 uur tot uiterlijk 23:00 uur (naar eigen eindtijd)

Een dag is in afstemming te plannen en ook mogelijk in het weekend.

 

VUL DIT IN OM JE AAN TE MELDEN

bottom of page