top of page
Womb2Retreat_joycehuisfotografie-0989231003.jpg

WATERHEALING CIRKEL

groeps-traject 12/5 - 9/6 

 

Je hebt t grote verlangen naar verbinding, eenheid, veiligheid, ontspanning, grote liefde, zachtheid, aanraking, gedragen worden, vreugde en plezier. De versmelting vanuit de vrouwelijke energie, waarin alles oke is, waarin jij je helemaal goed genoeg en gedragen voelt  - is zo’n groot verlangen. 

 

Dit is de oerbron waar we vandaan komen. De oceaan die opgesplitst is uit oneindige druppels.

En elke druppel is een individu. Zo worden we geboren als unieke zielen hier op aarde. De mannelijke polariteit; het individuele zelf.  Het vuur hebben we nodig om jezelf hier neer te zetten. Bij jezelf te blijven.

 

Maar hoe blijf je bij jezelf als je verlangt naar de oceaan? Hoe voorkom je dat je jezelf verliest in bijvoorbeeld de ander? Hoe voorkom je dat je verdrinkt in het drama, het slachtofferschap, de oude verhalen die zich blijven herhalen. Steeds maar blijft trekken naar meer en meer vanuit een onderliggende pijn van te kort en niet goed genoeg zijn.

Het medicijn van het water is om in de overgave te komen, de stroming te volgen, emoties te laten stromen, bevrijden en daarmee je zelf ten volste te kunnen leven. De veilige, warme bedding van het warme water toe te laten, je laten koesteren, aanraken en ervaren dat we allen verbonden zijn, je niet alleen op jezelf alles hoeft te doen. Je de vrouwelijke kwaliteiten mag belichamen, de verbinding, zachtheid, het verzorgende, speelse maar tevens ook de mannelijke aspecten van begrenzing, bij je autonome zelf kunnen blijven zonder jezelf te verliezen in de ander, je innerlijk vuur tot uiting te brengen om het water in balans te brengen. De dans van mannelijk en vrouwelijk komen naar voren in het water. En waar mag jij meer balans brengen? Waar mag het meer moeiteloos en licht zijn?

 

In dit groepshealing traject neem ik je mee in een reis met het water. Het helende veld van water opent zich waarin we allen verbonden zijn. Waar collectieve en individuele energie samenkomen en zichtbaar mogen worden om in stroming gebracht te worden. Wat mag er losgelaten worden? Wat mag er naar boven drijven?  Je mag thuiskomen in jeZelf! 

“Rosanne haar werk herinnert je aan wie je in wezen bent. In samenwerking met haar gegronde bedding en heldere, liefdevolle blik is ze de juiste persoon om je veilig aan over te geven. 

 

Ze stelt zich niet hoger of lager op. Ze is je gelijke en dat maakt het menselijk en veilig. Ze is zichzelf en geeft je de ruimte dat alles er mag zijn en dat alles zo beweeglijk is als water, dus dat emoties speels zijn en niet iets om bang van de zijn. Haar aanpak is naast geaard ook heel beweeglijk. Ze voelt de groep feilloos aan en weet goed wat er nodig is om de juiste beweging te creëren vanuit een natuurlijke flow, niet geforceerd.”  ~ Lonneke Zintel

PROGRAMMA

 

We starten altijd met een afstemming/meditatie in het water en daarna een deelronde aan de hand van een thema/vraag. 

 

DAG 1 - 12 mei | 10:00-15:00 uur

Water Rebozo krachtig rebirthing groeps ritueel. Hoe ben jij op aarde gekomen, wat was jouw ervaring in de baarmoeder of hoe ervaar je de draagkracht van sisters, welk verlangen en speelsheid komt er naar boven om je vrij en zwaarteloos te kunnen bewegen? Zo maar een paar thema’s die langs kunnen komen. 

 

DAG 2 - 26 mei | 10:00-15:00 uur

Waterflow - leer elkaar dragen tijdens een mini-sessie en ervaar je beweging in het zorgdragen voor de ander. Kun je bij jezelf blijven of wat is er nodig om meer vanuit je centrum te kunnen bewegen en en blijven staan? Kun je in overgave en je laten dragen vanuit onvoorwaardelijk ontvangen? Kun je de dans volgen van waar het water, het lichaam en je intuïtie je heen leiden? 

 

DAG 3 - 9 juni | 10:00-15:00 uur

Waterhealing open space. Wat is de beweging van het veld? Dragen we met zn allen 1 iemand, in groepjes of ontstaat er een dans? 

 

De invulling kan nog gewijzigd worden. 

Extra support:

  • Whatsapp groep waarin we elkaar steunen, naar elkaar uitreiken en inbrengen van wat er in beweging is. 

  • 1-op-1 Waterflow sessie met Rosanne (inboeken via homepage)

Je bent nergens toe verplicht en kunt er op vertrouwen dat je precies zult aangaan wat voor jouw systeem op dit moment haalbaar/verlangd is. De basis van deze healingcirkel is veiligheid. 

 

Of je nog geheel onbekend bent met het waterwerk is irrelevant. Wel is het fijn als je bekend bent met sharingcircles en meditatie. Maar mocht je twijfels hebben, neem gerust contact met mij op en dan stem ik even met je af.

Voorbereiding

 

Een sessie duurt 45 minuten in het water.

Voorafgaand: omkleden en doorspreken sessie (15 min.)

Na de sessie: Omkleden en landen met een kopje thee (15 min.)

Zorg dat je een uur van tevoren niet gegeten hebt, maar neem iets te snacken mee voor achteraf. 

Meenemen: badkleding, handdoek en evt. showergel/slippers.

Het is aan te raden om naderhand niet direct andere afspraken te plannen zodat je het gevoel verder kan integreren. 

trainingsdag aanmeld

PRAKTISCH

 

Deze ronde zal het alleen voor vrouwen zijn. (Ben jij een man en wil je graag mee doen, stuur mij even een berichtje dan plan ik wellicht een nieuwe groep)

De groep zal bestaan uit minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. (Gaat dus ook van start bij minimaal 4)

DATA:

Zondag 12 mei van 10:00-15:00 uur

Zondag 26 mei van 10:00-15:00 uur

Zondag 9 juni van 10:00-15:00 uur

 

WAT HEB JE NODIG:

Badkleding (je mag ook een tshirt aan, of in een mooie jurk komen), handdoek, slippers, badjas, eigen lunch. 

 

LOCATIE:

De dagen vinden plaats in het 35 graden verwarmde Wellness bad van Centre Du Lac

Katwijkerlaan 105, Pijnacker (tussen Den Haag en Rotterdam)

KOSTEN:

Deelname live dagen + online support + 1-op-1 Waterflow sessie

Met vroegboekkorting t/m 15 april is de prijs €547,-

Na 16 april is de prijs €647,-

VRAGEN?

Reik naar mij uit via: contact.withinwaters@gmail.com

 

Weet dat je tijdens dit traject nergens toe verplicht bent en er op kunt vertrouwen dat je precies zult aangaan wat voor jouw systeem op dit moment haalbaar/verlangd is. De basis van deze water-healingcirkel is veiligheid. 

 

Of je nog geheel onbekend bent met het waterwerk is irrelevant. Wel is het fijn als je bekend bent met sharingcircles en meditatie. Maar mocht je twijfels hebben, neem gerust contact met mij op en dan stem ik even met je af.

WithinWaters-TannedeLange-HR-33_edited.jpg

LAURA BORRIAS

“Het fijnste aan Rosanne vind ik haar energie. Zowel gegrond als verbonden met alles wat er is. Ik bewonder haar om dat zij, net als wij deelnemers, haar rauwe zelf is, geen maskers. Het mooie is dat zij ruimte geeft aan wat wil ontstaan en durft te vertrouwen op haar kennis en kunde.”

WIE IS ROSANNE?
IMG_0427 2_edited_edited.jpg

In 2018 werd Within Waters geboren. Maar de jaren daarvoor kwam Rosanne al in aanmerking met het waterwerk.  Zij verwonderde zich erover dat het nog zo onbekend was in Nederland en daardoor maakte zij haar missie ervan om dit hier verder te mogen verspreiden. 

Van jongs af aan heeft Rosanne al een diepe liefde voor het waterelement en daar heeft zij zich alleen maar verder in kunnen verdiepen. Na het ontvangen van haar eerste sessie voelde dit zo sterk als een groot thuiskomen. En heeft daarna verschillende trainingen gevolgd en bij geassisteerd.

(Aguahara in Mexico en Ibiza, Waterdoulas en Wata.)

Het water leert haar om meer in overgave en vanuit ontspanning en zachtheid te leven, mee te bewegen met de stroom van het leven. En dat is soms uitdagend in een wereld waar veel angst en controle heerst. Het water brengt haar steeds weer terug in zachtheid en van daar uit brengt ze het met liefde door aan anderen.

Manja Gruson over Rosanne:

"Rosanne WEET waar en hoe ze je aan mag raken om precies die thema's omhoog te halen die gevoeld en gezien willen worden. Ik heb vrouwen in huilen uit zien barsten door haar simpele aanraking van een keel- of hartgebied. Ik heb haar waterwerk zelf mogen ervaren (en niet eerder ben ik zo veilig in iemands armen zo diep in regressie gegaan). Als we samen een workshop geven en er komt lichaamswerk aan te pas, neigen de meeste vrouwen direct intuïtief naar Rosannes aanraking. Zo zacht, zo veilig, zo alles verwelkomend en accepterend haar armen. Ze WEET wat ze moet doen zonder beredenering. Voelt. IS.”

bottom of page