top of page

WATER DOULA SUPPORT

Een unieke, warme en verzachtende bedding tijdens jouw zwangerschap om tot ontspanning en diepere verbinding met jezelf en je kindje te komen.

LIEVE VROUW,

 

In misschien wel de belangrijkste periode van je leven, waarin jij mag leren onvoorwaardelijk te dragen van een nieuw leven dat groeit in jouw buik. Is dit een groot overgangsproces van vrouw naar moeder worden. Ook als je al moeder bent, zal je opnieuw door lagen van transitie gaan. In dit proces van dragen, waarvan we denken dat we een sterke vrouw moeten zijn. Vraagt 'kracht' juist om kwetsbaarheid en in overgave durven gaan. Om hulp te vragen, jezelf gemak gunnen, dieper te kunnen zakken in je bekken en het niet alleen te hoeven doen.

Je mag je laten dragen. In onvoorwaardelijk support. 

En daar is het water.. 

met alle warmte, subtiliteit en zachte kracht. 

een voorgaande ervaring van een stel die samen het wat in kwamen:

 

"Het was zo bijzonder om te ervaren dat ik echt een op zichzelf staand individu in mijn baarmoeder draag en ik daarin mijn eigen individu kan blijven en mijn eigen proces kan dragen. Doordat ik mijn emoties kon doorvoelen en haar liet weten dat het veilig en oke was. Kon ik tegelijkertijd ervaren dat zij op datzelfde moment heerlijk vrij aan het spelen was in het water. Mijn partner was zo ontroerd doordat hij mij zo onbeschrijfelijk mooi en puur in dat doek zag liggen. 

Dat heeft hem in zijn kracht gezet als spaceholder.

Ik voel mij steviger en meer in vertrouwen dat ik in overgave mijn bevalling in kan gaan. Net zoals ik in volle overgave ging in het water en echt de angsten kon loslaten. Het voelde als een voorbereiding. Dankjewel hoe je ons hier zo mooi door heen hebt mogen begeleiden. "

WAT IS DE INHOUD VAN DIT TRAJECT:

IMG_0877_edited_edited.jpg

1

1-op-1 WATERFLOW SESSIE | 2 uur

Met deze sessie starten wij 1-op-1 om veilig contact te maken met het water en de verbinding met de embryo. De sessie vindt plaats bovenwater en ik zet aangepaste rustige bewegingen in die jullie zo zacht mogelijk ondersteunen. Deze sessie vindt plaats binnen de 11 en 36 weken van de zwangerschap.

(tijd is inclusief omkleden, doorspreken en douchen)

Womb2Retreat_joycehuisfotografie-0989231003.jpg

2

WATERREBOZO RITUEEL MET PARTNER ERBIJ | 2,5 uur

Deze sessie is geschikt voor jullie 3-en. Waarin ook je partner betrokken wordt in het proces. Hij mag zich ook laten dragen. Jullie ontvangen ieder individueel een floating sessie waarbij ik afwissel met technieken terwijl jullie tegelijkertijd drijven. Van uit deze verbinding met jezelf komen jullie daarna weer in verbinding met elkaar. En dragen jouw partner en ik jou in het Rebozo doek middels een Waterdoulas ritueel. **

Deze sessie vindt plaats binnen de 13 en 38 weken van de zwangerschap.

(tijd is inclusief omkleden, doorspreken en douchen)

DEZE OPTIE VAN 2 SESSIES VORMT HET BASIS PAKKET. 

KOSTEN HIERVOOR ZIJN: €555,-

 

WIL JE EEN EXCLUSIEVER EN VOLLEDIG ZWANGERSCHAPS TRAJECT? DAN ONTVANG JE DE VOLGENDE EXTRA'S ERBIJ:

Womb2Retreat_joycehuisfotografie-0676231003.jpg

3

CEREMONIËLE MOTHERBLESSING MET SISTER SUPPORT | 3 uur 

Het Water Rebozo ritueel is ook een zeer bijzondere ervaring omringt in een grotere bedding van sisters. We maken er een extra unieke ervaring van voor jou waarbij jij jouw vriendinnen, moeder, zussen of andere belangrijke vrouwen in je leven mag uitnodigen. We dragen jou met alle liefde, warmte en zachte koestering in het doek. Dit ondersteunen we met een soundbath van zachte klanken en subtiele instrumenten, bloemen, altaar maken met prayers, en extra's wat er in het moment wil ontstaan. We starten met een gezamenlijke meditatie en sluiten af met dankbaarheid. 

Er is plek voor maximaal 8 personen. 

IMG_4070.JPG

4

SLUITINGSRITUEEL NA DE BEVALLING | 2 uur

1-op-1 of samen met partner erbij. Dit is normale Waterflow sessie met extra ondersteuning van het Water Rebozo doek. Het dient hierin als  'sluitingsritueel'. 

DEZE 4 OPTIES + professionele foto's vormen samen het EXCLUSIEVE PAKKET:

KOSTEN HIERVOOR ZIJN: €1200,-

REBOZO
RITUEEL

WAT IS HET WATER

REBOZO RITUEEL?

Een ritueel ontstaan vanuit de Mexicaanse cultuur, en met name voor tijdens de zwangerschap werd ingezet. Heeft tegenwoordig een veel bredere insteek.

Een restorative practice, wat vraagt om aanwezigheid, geduld en flow van de spaceholder(s) eromheen zodat je je in overgave kan laten dragen.

De tedere, in stof gedragen bewegingen in warm water, brengt ons terug in diepe herinneringen van de baarmoeder. Verbonden met de energie van Moeder (je eigen moeder of de universele moeder). Waar het lichaam in een plek van veiligheid, zich kan ontvouwen voor wat er omhoog wil komen, en toe kan staan om ontvangen te worden. Afsluitend wordt je gewikkeld in het doek (als een cocon) en stap je er daarna uit vanuit een wedergeboorte.

Het is een zintuigelijke ervaring waarbij de perceptie van tijd en ruimte verdwijnen. De zachte aanraking van de stof op de huid en het warme water leiden gemakkelijk tot een zeer diepe ontspanning. Gevoelens worden versterkt in het water, wat vaak een snellere en directie reactie mogelijk maakt. En op fysiek, emotioneel en spirituele laag healing teweegbrengt.

Deze tool kan supportive zijn voor mensen met angsten voor overgave, verbinding of trauma’s rondom het baarmoeder/geboorte proces. Maar ook om je eigen plek op aarde in te nemen; zodra je vanuit het doek op eigen benen komt te staan en je met zoveel liefde welkom geheten wordt.

Het warme water-werk zorgt voor instant ontspanning en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. 

Je komt zelfs in diepere hersenfrequenties waarin jouw brein opnieuw geprogrammeerd kan worden. We vertellen jouw brein dat het oke is om te ontspannen, dat je je volledig mág laten dragen en het veilig is om je over te geven, op je intuïtie en de krachtige bedding in jezelf te vertrouwen. Dat je lichaam weet wat het nodig heeft en dit allemaal mag ontvangen.

 

Zodat je lichaam hierna ook in het dagelijks leven hier gehoor aan kan gaan geven. En je niet pas te laat aan de bel trekt. 

Womb2Retreat_joycehuisfotografie-0824231003.jpg

"IK HOEF HET NIET MEER ALLEEN TE DOEN" ~ Rosanne Versteeg

Waarom focus ik mij 

ikwlretrie
IMG_6102_edited.jpg

€697,-  €597,-

of kies de LIGHT dag voor €450,-

Ja, ik wil dit:

 

Terug naar de stroming in mijzelf, en mijn lichaam alle aandacht gunnen.

Met mijn "JA" komt mijn proces al in stroming.

Adres:

Locatie Bosch & Duin of Pijnacker zijn beiden mogelijk. Geef aan in de opmerkingen wat je voorkeur heeft. 

 

VUL DIT IN OM JE AAN TE MELDEN

bottom of page