top of page

Water activating art

Een Zielsactivatie schilderij afgestemd op jouw proces tijdens de reis die jij met het water aangaat. Naast de sessies heeft het water jou nog veel meer te brengen. En dit mag door mij heen stromen als inspiratie voor een schilderij. Als Beeldend Kunstenaar heb ik vele ervaring in het maken van zielsportretten en nu voeg ik dit toe aan het waterwerk. Met het water als messenger, stel ik mijzelf open als kanaal en creëer een schilderij dat energetisch op jou doorwerkt en je heldere boodschappen en inzichten geeft. Na voltooing van het schilderij help ik je hiermee te verbinden. 

 

Kleuren en vormen worden volledig op je afgestemd. Als je wilt kan ik de pigmenten vermengen met het water uit het zwembad waar je je sessie in ontvangen hebt zodat ook die energie er in verwerkt wordt. Wil je toch meer inspraak? Ook dan kijk ik graag met je mee. 

Formaat: 40 cm doorsnede.

"Toen ik het schilderij zag kwamen er meteen tranen die over m'n wangen rolden. Ik werd onwijs diep geraakt door het beeld. Alsof er rechtstreeks tot m'n hart werd gesproken, het zich gezien voelde, thuis kwam. Het beeld, dat verschillende boodschappen bevat, was de sleutel naar de bron van innerlijke wijsheid." 

~ Nils Vrind

"Als ik er naar kijk dan voel ik me geïnspireerd en gehouden door mezelf en zie ik echt m'n schoonheid, kracht en humbleness.”

~ Pauline Micola von Fürstenburcht

bottom of page